2019 m. Didžiausias, ryškiausias super mėnulis rytoj, sveikas „super sniego mėnulis“

2019 m

Rytoj vakare atšaukite visus savo planus, nes tai yra mėnulio įvykis, kurio nenorite praleisti. Super sniego mėnulis pašviesins dangų, paversdamas jį ryškiausiu metų mėnuliu!

Supermėnulis įvyksta per pilnatį, nes jis bus arčiausiai savo orbitos Žemei. Mėnulis pasieks aukščiausią tašką antradienio rytą 10.53 val. Bet, deja, tada jis nebus matomas, tačiau pirmadienio vakarą (vasario 18 d.) Ir antradienio vakarą (vasario 19 d.) Stebėkite, kur jis turėtų pasirodyti visas abu vakarus. Mėnulio pakilimas yra geriausias laikas besidomintiems matydamas supermėnesį nes jis bus arčiausiai horizonto. Šiaurės Amerikos laiko juostose Mėnulio pilnatis iškils 11.53 val. AST, 9.53 val. CST, 8.53 val. MST, 7.53 val. PST, 6.53 val. AKST ir 5.53 val.



Super sniego mėnulis

Senasis ūkininkų almanachas



Vasario mėnulio mėnulis taip pat žinomas kaip sniego mėnulis, kai europiečiai ir vietinių amerikiečių gentys suteikė jam titulą, nes tai buvo mėnuo, susijęs su gausiu sniegu. Vasario mėnulis taip pat vadinamas badu arba Kauliniu mėnuliu dėl maisto trūkumo žiemą.

Kiekvieną mėnesį Pilnatis turi skirtingą pavadinimą, nurodantį, kas labiausiai siejama su tuo laiku. Po kelių šimtmečių mėnulio mėnuo buvo susijęs su besikeičiančiu metų laiku, o ne su saulės metais. Pavyzdžiui, balandis bus rožinis mėnulis, Gegužė bus Gėlių mėnulis , Birželio mėn. Bus „Buck Moon“, ir taip toliau.



Praėjusį mėnesį matėme „Kraujo vilko mėnulį“, apšviesdamas dangų ryškiai raudonai oranžine spalva . Šį kartą pasak „The Farmers’ Almanac “, tikimasi, kad sniego mėnulis „sidabrinio mėnulio šviesoje“ suteiks visiškai naują prasmę. Teigiama, kad tai yra artimiausias, didžiausias ir ryškiausias tokio pobūdžio produktas iki 2026 m. Ir yra antras iš trijų Supermėnesių, vykstančių vienas po kito 2019 m.

Peržiūrėkite šį įrašą „Instagram“ Skelbimas

Super sniego mėnulis ateis rytoj, vasario 19 d., 10:54 val. ~, Bet norėdami pamatyti jį, turėsite palaukti iki mėnulio patekėjimo (17:56 val. NYC)!

Įrašas, kurį bendrino „Faerie Lust“ grožis ir sveikata (@faerielustbeauty) 2019 m. vasario 18 d., 5:11 PST

Sniego mėnulio skersmuo yra 7 procentais didesnis nei bet kurio įprasto Mėnulio ir 14 procentų didesnis nei pilnaties, kai jis yra tolimiausiame savo orbitos taške prie Žemės. Manoma, kad „Supermėnulis“ bus 30 procentų didesnis nei paprastas Mėnulis.

Jis bus maždaug 221 600 mylių atstumu nuo Žemės ir „100 proc. Artimiausio metų požiūrio“. Kuris yra arčiau nei vidutinis jūsų mėnulio atstumas beveik 239 000 mylių nuo Žemės. Trečiasis ir paskutinis metų super mėnulis įvyks per „Kirmino mėnulį“ 2019 m. Kovo 20 d.

Skelbimas

Tai gi taip, paimk tuos žiūronus, eikite pasivaikščioti lauke ir pažvelkite. Linksmo žiūrėjimo, draugai!

Žiūrėti: Mėnulyje yra daugiau nei žinai